2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Orbán hibája, hogy a gyerekek nem juthatnak kardiológiai ellátáshoz Sopronban

DK: Orbán hibája, hogy a gyerekek nem juthatnak kardiológiai ellátáshoz Sopronban

A Telex.hu számolt be arról, hogy Sopronban augusztus végén megszűnt a gyermekkardiológiai ellátás. A helyzet eddig sem volt egyszerű, mert a betegek hónapokig vártak egy-egy időpontra, most pedig a győri Petz Aladár kórházba kell menniük rendelésre.

A Demokratikus Koalíció leszögezi, hogy Orbán hibája, hogy a soproni és környékbeli gyerekek nem juthatnak helyben kardiológiai ellátáshoz. Orbánék 12 év alatt tönkretették minden más mellett az egészégügyet is. Igazi szégyen, hogy a beteg gyerekeket és a szüleiket ilyen megpróbáltatásoknak teszik ki.

Több ezer egészségügyi dolgozó hiányzik jelenleg a rendszerből, és teljesen nyilvánvaló, hogy ezt soha nem fogja megoldani se Pintér Sándor, se Orbán Viktor, a helyzet pedig csak rosszabb lesz a következő időszakban, mert amíg Orbán van, addig válság is van minden téren!

Dr. Komáromi Zoltán

A DK országgyűlési képviselője, egészségügyi szakpolitikusa, a Népjóléti Bizottság alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni. Ma még a Nemzeti Adó- és Vámhiva…
Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek