2024. 05. 30. csütörtök

Janka, Zsanett
1 EUR 387 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Nevetséges indokkal utasította el az MTVA, hogy kiadja a propagandistái fizetését – Perre megyünk miatta

DK: Nevetséges indokkal utasította el az MTVA, hogy kiadja a propagandistái fizetését – Perre megyünk miatta

A DK közérdekű adatigénylést nyújtott be az MTVA-hoz, hogy megtudjuk, mekkora fizetésekért dolgoznak náluk a fideszes propagandisták.

Miután 15 nap haladékot kértek a 15 nap hosszú teljesítési idő lejárta után, azzal a nevetséges indokkal utasították el a kérést, hogy „a kereskedelmi média szereplői ezeket az adatokat megismerve kedvezőbb ajánlatokat tudnának a szakemberek felé megfogalmazni”. Mintha a kereskedelmi csatornák sorban állnának egy magát hazudozással lejárató propagandistáért, ráadásul annyi pénzért, amennyit a százmilliókkal kitömött állami médiánál nem kap meg.

A Demokratikus Koalíció perre megy, hogy megtudjuk, mekkora fizetésért alkalmazzák a mi adóforintjainkból az MTVA dolgozóit. Az állami média mostanra már teljesen elvesztette közszolgálati jellegét, hiszen minden műsoruk kizárólag a pártállami agymosásról szól. Az Árnyékkormány szerint minden magyarnak joga van tudni, mennyit keresnek közpénzből a kormányzati propaganda, Orbán Viktor alternatív valóságának terjesztéséért. Ezért az Árnyékkormány a magyarok egyetlen reménye egy olyan Magyarországra, ahol az közszolgálati média valódi tájékoztatást nyújt, és nem csak egy titkos fizetésekért működtetett kormányzati hazugsággyár.

Kálmán Olga 

A DK országgyűlési képviselője 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tiltott rovarölő szereket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy bolgár kamionban Békés vármegyénél. …