2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Minden mezőgazdasági termelőre vonatkozzon a 480 Ft-os üzemanyagár – A telephelyi kutakat sem felejtheti el a kormány!

DK: Minden mezőgazdasági termelőre vonatkozzon a 480 Ft-os üzemanyagár – A telephelyi kutakat sem felejtheti el a kormány!

Miután az elmúlt napokban komoly aggályok merültek fel a magyarországi üzemanyagellátás zavartalansága kapcsán, a kormány mintha elfeledkezett volna a magyar gazdák és termelők egy jelentős részéről. Azok ugyanis, akik közvetlenül a telephelyükre kapják az üzemanyagot, nem részesülnek a hatósági árszabás előnyeiben, így ugyan nekik megfelelő mennyiségű üzemanyag áll a rendelkezésükre, de gyakorlatilag megfizethetetlen áron.

A Demokratikus Koalíció ezért azt követeli, hogy minden mezőgazdasági termelőre vonatkozzon a 480 Ft-os üzemanyagár és a kormány termelői kutakra is terjessze ki a kedvezményes tankolás lehetőségét! A DK azt várja el a putyinista propagandából jelesre, de válságkezelésből elégtelenre vizsgázó kormánytól, hogy minden eszközzel segítse a magyar gazdák zavartalan termelését. Ennek első lépése lenne, hogy a telephelyükre a nagykereskedőktől üzemanyagot rendelőkre is vonatkozzon a 480 Ft-os hatósági ár.

Benedek Szilveszter

A DK agrárkabinetének vezetője, az ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje Veszprém 2. sz. választókörzetében

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum