2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Mára világossá vált: orbáni pedofilhálózat működik az országban 

DK: Mára világossá vált: orbáni pedofilhálózat működik az országban 

1. Pont egy olyan pedofilsegítőnek adott kegyelmet Novák Katalin, aki ismerős volt Felcsúton, és számos alkalommal mutatkozott együtt Orbán Viktor öccsével is.

2. Az Orbán-kormány korábban pont ennek a pedofilügynek az elkövetőjét részesítette Magyar Bronz Érdemkeresztben, ahogy pont ugyanez jutott eszébe a Tarlós István vezette fideszes Fővárosnak.

3. A Novák Katalin által kegyelemmel kiengedett pedofilsegítőt korábban pont az Orbán-család céges ügyvédje képviselte a bíróságon.

4. Novák Katalin tavaly nyáron pont abban az erdélyi faluban, Zabolán nyaralt, ahonnan az általa kegyelemmel kiengedett K. Endre származik.

5. Pont ez az erdélyi település kapott korábban egymilliárd forint támogatást az Orbán-kormánytól, természetesen a magyar adófizetők pénzéből.

Senki ne akarja velünk elhitetni, hogy ez mind-mind véletlen lenne. Ennyi véletlen a világon nincs, ezek az összefonódások az orbáni pedofilhálózat működésének bizonyítékai. A Demokratikus Koalíció szerint mára világos, hogy az Orbán-rendszer a legmagasabb szinten fedezi, mosdatja, menti fel és tünteti ki a fideszes pedofilokat. Így történt ez a Sándor-palotában, így történt ez az Igazságügyi Minisztériumban, és így történt ez a fideszes fővárosi vezetésben is, ahogy valószínűleg az államigazgatás minden szintjén. Ez azt jelenti, hogy ma az Orbán-rendszer és az általa működtetett orbáni pedofilhálózat jelenti a legnagyobb veszélyt a gyerekekre. Ahhoz, hogy megvédjük őket, ezt a rendszert kell leváltanunk, méghozzá a pedofilhálózat fejével, Orbán Viktorral együtt.

Barkóczi Balázs
A DK országgyűlési képviselője, szóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…