2022. 11. 29. kedd

Taksony
1 EUR 409 HUF
1 GBP 472 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Itt az elmúlt 12 év eredménye – Csepelen még soha nem álltak ennyien sorba krumpliosztáson

DK: Itt az elmúlt 12 év eredménye – Csepelen még soha nem álltak ennyien sorba krumpliosztáson

Drámai képsorok játszódtak le Csepelen, amikor Borbély Lénárd fideszes polgármester krumplit osztott a csepelieknek. Ilyen hosszan kígyózó sort a városban eddig még soha nem lehetett látni, az elmúlt 12 év okozta megélhetési válság láthatóan nem kímélte az itt élőket sem.

 

 

 

 

A Demokratikus Koalíció szerint gyomorforgató, hogy Borbély Lénárd fideszes polgármester mosolyogva pózol a Facebookon megjelent fotókon, mintha nem az elmúlt 12 év és az Orbán-rendszer szívszorító következményeit mutatta volna meg a csepeli krumpliosztás. Tisztességesen dolgozó emberek és életüket végigdolgozott nyugdíjasok fagyoskodtak az utcán azért, hogy krumplit kapjanak. Erre egyetlen politikus, és egyetlen polgármester sem lehet büszke, ez a krumpliosztás az Orbán-rendszer okozta megélhetési válság és nyomor drámai mementójaként fog bevonulni a csepeliek emlékezetébe.

Paál Géza

A DK csepeli elnöke

Borbély Lénárd fotói

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tömény árverés a NAV-nál
Az igazán bátrak a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat k…