2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Hazudik a kormány, ahogy nincs háborús infláció, úgy nincs kötelező betelepítési kvóta sem

DK: Hazudik a kormány, ahogy nincs háborús infláció, úgy nincs kötelező betelepítési kvóta sem

Orbán Viktor továbbra is a magyarok hazugságban tartásában látja hatalma zálogát, most éppen azt hazudja az országnak, hogy Brüsszelben megszavazták a kötelező betelepítési kvótát, és aki nem hajtja végre, az „migránsonként” büntetést kell fizessen.

Mindebből annyi igaz, hogy valóban van egy város Európában, amit Brüsszelnek hívnak, a többi hazugság: semmit nem szavaztak meg, hiszen nem is volt szavazás, az Európai Unió Tanácsa egyeztetett, kötelező betelepítési kvóta pedig nincs és nem is lesz, hiába riogat ezzel a Fidesz.

A Demokratikus Koalíció szerint hazudik az Orbán-kormány, ahogy nincs háborús infláció, úgy nincs kötelező betelepítési kvóta sem. A magyarokra leselkedő legnagyobb veszély továbbra is az orbáni infláció és Orbán Viktor áremelései. Orbán emeli az árakat, Orbán miatt élünk rosszul és amíg Orbán marad, marad az orbáni infláció is, ami továbbra is az európai infláció háromszorosa. Éppen azért gyűjtjük az aláírásokat az orbáni infláció ellen 10 napon át az egész országban, hogy megmutassuk: a magyaroknak elegük van az áremelésekből, az orbáni inflációból és az Orbán-rendszerből.

Rónai Sándor

A DK EP-képviselője 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek