2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Aki könnygázzal akarja elfojtani a diákok jogos felháborodását, annak semmi keresnivalója nincs a Belügyminisztérium élén – Mikor mond le Pintér Sándor?

DK: Aki könnygázzal akarja elfojtani a diákok jogos felháborodását, annak semmi keresnivalója nincs a Belügyminisztérium élén – Mikor mond le Pintér Sándor?

Teljesen világos, hogy a diákok tegnapi, bosszútörvény elleni tüntetésén jogtalan és aránytalan volt a rendőri fellépés, hiszen békésen tiltakozó fiatalokat fújtak le könnygázzal és bilincseltek meg, holott nem veszélyeztettek sem politikusokat, sem a közrendet.
A Demokratikus Koalíció szerint aki könnygázzal akarja elfojtani a diákok jogos felháborodását, annak semmi keresnivalója nincs a Belügyminisztérium élén! A DK országgyűlési képviselőiként írásbeli kérdésben kérdezzük Pintér Sándort, hogy milyen következményei lesznek a rendőri túlkapásoknak, amelyek törvény adta gyülekezési jogokkal élő, ártalmatlan diákok ellen irányultak a várban? Másként fogalmazva: mikor mond le Pintér Sándor?
Barkóczi Balázs és Sebián-Petrovszki László 
A DK országgyűlési képviselői 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …