2023. 01. 31. kedd

Marcella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 444 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: A NAV szerint nem követett el bűncselekményt a közpénzből luxusitalokat vásárló Hegedűs Zsuzsa

DK: A NAV szerint nem követett el bűncselekményt a közpénzből luxusitalokat vásárló Hegedűs Zsuzsa

A DK még 2017-ben indított pert azért, hogy nyilvánosságra hozhassuk, Hegedűs Zsuzsa hátrányos helyzetűekkel foglalkozó miniszterelnöki megbízott mire költi a havi nettó 920 ezer forintos tiszteletdíján felül neki juttatott havi átlag 136 ezer forintos reprezentációs összeget.

Miután a Kúria ítélete alapján a Miniszterelnöki Kabinetirodának ki kellett adnia a kért adatokat, nyilvánosságra hoztuk, hogy Orbán szegényügyi tanácsadója közpénzből vásárolt luxuspezsgőket és kozmetikumokat, és feljelentést tettünk Hegedűs Zsuzsa ellen hűtlen kezelés miatt. Az ügyészség átpasszolta az ügyet a NAV-nak, akik Hegedűs Zsuzsa vagy az illetékes minisztérium helyett nekünk tették fel a kérdéseiket, majd lezárták a nyomozást.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy ennyire látványosan igyekeznek nem tudomást venni arról, ha egy Fidesz-közeli csókos csal, lop, hazudik. Ők büntetlenül szórják a közpénzt, mert egy komplett intézményrendszer gondoskodik arról, hogy szükség esetén elsikálják az ügyet. Mi, európai magyarok viszont szeretnénk mindenkit időben értesíteni, hogy ennek záros határidőn belül vége lesz. A 2022-es kormányváltás után minden egyes ellopott forint után nyomozást fogunk indítani, és garantáljuk, hogy közpénztolvajokat senki sem fogja megmenteni, Hegedűs Zsuzsának és társainak nem fog már falazni senki.

Sebián-Petrovszki László, a DK országgyűlési képviselője, pártigazgatója

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek