2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: 150 millióért fejlesztet dolgozói aktivitást mérő alkalmazást az MTVA – A köztévé újabb pénzszórás helyett nyújtson hiteles tájékoztatást! 

DK: 150 millióért fejlesztet dolgozói aktivitást mérő alkalmazást az MTVA – A köztévé újabb pénzszórás helyett nyújtson hiteles tájékoztatást! 

Az rtl.hu vette észre, hogy miközben az egész ország egy megélhetési válságot él át, az MTVA 150 millió forintért fejlesztet dolgozói aktivitást mérő alkalmazást. Az Orbán-rendszer propagandabirodalmának zászlóshajója szerint „a dolgozók produktivitásának megtartása, illetve a kollégák teljesítményének objektív mérése” miatt van erre szükség. Magyarán szólva a közmédiába ültetett fideszes rokonok és haverok nem szeretnek dolgozni, ezért szórnának el most 150 milliót az ellenőrzésükre.

A Demokratikus Koalíció egészen mást javasol: a 150 millió forint közpénz eltapsolása helyett inkább rúgjanak ki minden propagandistát a közmédiából, ültessenek a helyükre újságírókat, és agymosás helyett térjenek vissza a közszolgálathoz. Elég volt abból, hogy a közmédia évek óta Észak-Korea-üzemmódban működik, és mára köszönőviszonyban sincs a magyar valósággal. Közpénzlopás helyett közszolgálatiságot – ezt kell tenni az MTVA-val.

Gréczy Zsolt 

A DK országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…