2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF

Dél-Borsodban a Jobbik már támogatóként sincs jelen

Megkezdődött az előválasztás nevű bohóckodás, a balliberális tömb „demokratikus” jelöltállítása, ahol majd a végén a népakarat érvényesül. Maga az elképzelés nem is lenne rossz, ha nem sötét háttéralkuk árnyékolnák be, illetve nem csak saját maguk fényezéséről szólna.

A Gyurcsány Ferenc rendezte nagy összefogás nevű színjátékban az egykor szebb napokat látott Jobbik még csak nem is támogatja a dél-borsodi indulókat. Sem a Budapestről ide importált liberális jelöltet, sem az MSZMP még megmaradt utódpártjának jelöltjét. Ez gyakorlatilag érthető, hiszen a valódi nemzeti oldal Vona Gábor árulása után szinte azonnal hátat fordított a Jobbiknak, így a Sneider-Jakab által tönkretett pártnak sem tagja, sem támogatója nem maradt.

A Mi Hazánk Mozgalom a nemzet felemelkedését segítő programmal áll azok elé a választók elé, akik nem kérnek az elmúlt 30 év pártjaiból. Azokból, akik az elmúlt 30 évben a politikai paletta mindent részét bejárták, liberálisokból lettek nemzetivé, nemzetiből lettek liberálissá, szocialistából váltak demokratává, mindig, ahogy éppen politikai érdekük megkívánta. Ezzel szemben, bár a Mi Hazánk Mozgalom még fiatal párt, de tagjai régóta – jómagam 30 éve – nyílegyenesen ugyanazt képviselik. A magyar emberekért, a magyar családokért és a magyar nemzet megmaradásáért dolgozunk.

Szajlai János, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezője, választókerületi elnök, a párt országgyűlési képviselőjelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Márkaépítés trendek 2023-ban
A márkaépítési irányvonalak a médiafogyasztási szokásokkal együtt szinte folyamatosan változnak. Ezekhez a vállalatoknak is alkalmazkodniuk kell, ha s…