2024. 05. 30. csütörtök

Janka, Zsanett
1 EUR 387 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Bódvalenke után – újabb gyilkosságok és támadások a térségben

Bódvalenke után – újabb gyilkosságok és támadások a térségben

A bódvalenkei brutális gyilkosság sajnos nem egy elszigetelt eset volt, hiszen az azóta eltelt alig több mint egy hónap alatt több gyilkosság és erőszakos támadás is történt a térségben. Csak Borsod vármegyében Csernely, Bőcs és Miskolc településeken, de említhetjük a Szabolcs vármegyei Nyíradonyt, vagy a néhány nappal ezelőtti Furtán elkövetett emberölést is.
Jól látszik, hogy az elkövetők fiatalok, sőt sokszor gyermekkorúak. A csernelyi gyilkosság gyanúsítottja 14 éves, a bőcsi nénit összeverők pedig 13,15 és 17 évesek voltak. Az is egyértelműen látszik, hogy az elkövetők a no-go zónákban szocializálódtak. A legelképesztőbb az hogy közben a magyar minisztériumok által irányított hatóságok, azokat kezdik el vegzálni, akik megpróbálnak tenni – senkit nem bántva vagy megfélemlítve – a közbiztonság javításáért. László Attilát, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetőjét rabosították, és több olyan mezőhegyesi lakos ellen is gyámügyi eljárás indult, akik részt vettek a bűnözés ellen szervezett demonstráción.
A Mi Hazánk Mozgalom felszólítja a kormányt, hogy a törvények szigorításával, a hatósági munka hatékonyabbá tételével, illetve a gyermekvédelem teljes átalakításával tegyen lépéseket a bűnözés visszaszorítására! Használja a kormány a Mi Hazánk javaslatait, akár a lincselési törvényjavaslatot – amit korábban nem támogattak -, vagy a rendőrök fegyverhasználati jogának kiszélesítését!
Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tiltott rovarölő szereket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy bolgár kamionban Békés vármegyénél. …