2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Barrico Hotelben Demjénben szervez hátrányos helyzetű gyermekeknek kulturális kirándulást Baricz Dezső

Barrico Hotelben Demjénben szervez hátrányos helyzetű gyermekeknek kulturális kirándulást Baricz Dezső

A Baptista Szeretetszolgálat 2022-ben is folytatja már hetedik éve a „Kulturális Kirándulás a Fővárosban” című programsorozatot, ezúttal azonban Demjénben rendezik meg az eseményt.  

A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső a „Kulturális Kirándulás a Fővárosban” címmel programsorozat részeként augusztus 15-17-ig megszervezi ezúttal a „Kulturális Kirándulás Demjénben” című eseményt.

– Minden évben az a célom, hogy minél különlegesebb programot állítsak össze a gyermekeknek, és olyan élményt nyújtsak, amit eddig még nem tapasztaltak. Finomabbnál finomabb reggelit, vacsorát ehetnek a demjéni szállodában. Próbálok mindig hátrányos helyzetű gyermekeket meghívni erre a csodás lehetőségre, akik tudják értékelni is a programot. A húsz-huszonöt gyermek szülői kísérőkkel három nap, két éjszakára a Barrico Thermal Hotelben kapnak szállást félpanziós ellátással, Farkas Tamás, szállodaigazgató jóvoltából és támogatásával. Ezalatt az idő alatt szeretnénk egy kicsit elfeledtetni velük a mindennapok gondját-baját, és vidámságot varázsolni az életükbe – részletezte Baricz Dezső.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…