2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Az ügyészség elutasította a DK feljelentését Völner-ügyben – A DK panasszal él a mulasztó ügyészek ellen

Az ügyészség elutasította a DK feljelentését Völner-ügyben – A DK panasszal él a mulasztó ügyészek ellen

A DK még január elején tett feljelentést a Völner-ügyben eljáró ügyész ellen hivatali kötelesség megszegésének gyanújával, mivel az, hogy Völner Pál a mai napig nem került sem előzetes letartóztatásba, sem háziőrizetbe, felveti a politikai befolyásolás lehetőségét.

Az igazságügyi minisztérium korrupciós ügybe keveredett államtitkáránál ugyanis nem csak a szökés, de a bizonyítékok eltüntetésének és az eljárás befolyásolásának a gyanúja is felmerülhetett. Nem meglepő módon feljelentésünket a Fővárosi Nyomozó Ügyészség nyomozás nélkül visszadobta.

A DK szerint a Fővárosi Nyomozó Ügyészség határozata törvénysértő, ezért panaszt nyújtunk be a feljelentés visszautasítása ellen, és arra kérjük az ügyben eljáró szerveket, hogy utasítsák a nyomozó ügyészséget a nyomozás lefolytatására! Nem lehetséges az, hogy a rendszerváltás utáni időszak egyik legnagyobb politikai és korrupciós botrányának főszereplője, az ügyészséggel együtt nem működő Völner Pál úgy járkálhasson továbbra is szabadon, és szavazzon az Országgyűlésben a magyarok millióit érintő kérdésekben, mintha mi sem történt volna!

Barkóczi Balázs 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum