2023. 06. 5. hétfő

Fatime, Fatima
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Az Orbán-kormány előre megy, nem hátra: Magyarország már az EU legkorruptabb országa!

Az Orbán-kormány előre megy, nem hátra: Magyarország már az EU legkorruptabb országa!

Bulgáriát és Romániát is előzve a legrosszabb korrupciós helyzettel rendelkező EU-tagország lett hazánk, a világranglistán olyan államokkal kerülve egy lapra, mint Burkina Faso, Kuvait, a Salamon-szigetek, Kelet-Timor vagy éppen Trinidad és Tobago.

 

A listán elfoglalt helyezésünk és az elmúlt 12 év jól mutatja, hogy nem igaz a korrupció üldözésére létrehozott szervezet, az Integritás Hatóság elnökének állítása, miszerint nem Orbán rendszere korrupt, csak egyes emberek azok. Orbán rendszere a korrupcióra épül, a Schadl- és Völner-féle esetek pedig csak a jéghegy csúcsát jelentik.

 

Ezért nem jutnak hozzá a tisztességes magyar emberek azokhoz az EU-s pénzekhez, melyek ilyen válságos időkben különösen nagy segítséget jelentenének.

 

A Jobbik a törvényes rend pártjaként a korrupció minden formáját elítéli! Pártatlan személyt neveznénk ki főügyésznek, és haladéktalanul csatlakoznánk az Európai Ügyészséghez, hogy végre egy normális Magyarországon élhessünk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy mi…