2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Az Árnyékkormány reagálása Orbán Viktor sajtótájékoztatójára

Az Árnyékkormány reagálása Orbán Viktor sajtótájékoztatójára

Orbán Viktor mai sajtótájékoztatója is egyértelművé tette, hogy az ország semmilyen fordulatra nem számíthat a kormánytól; marad az elmúlt 12 év orbáni politikája, amely tönkretette Magyarországot és megélhetési válságba taszította a családokat.

Orbán Viktor egyetlen szót sem ejtett Európa legmagasabb élelmiszerárairól, az orbáni infláció által okozott gazdasági károkról, a hétszeres rezsiemelésről, az üzemanyagárak emelkedéséről vagy a tönkretett oktatásról és egészségügyről. Orbán Viktor azért nem beszélt az emberek mindennapi problémáiról, mert nem tudja megoldani őket; elvesztette az irányítást Magyarország sorsa felett.

Mostanra az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy kiutat találjunk a megélhetési válságból, és belátható időn belül egy európai Magyarországon élhessünk. Amíg Orbán marad, addig marad a válság is, és minél tovább marad, annál nagyobb lesz a baj. Minél nagyobb lesz a baj, annál nagyobb szükség lesz az Árnyékkormányra. Felkészültünk a kormányzásra.

Dr. Molnár Csaba 

Árnyék-kancelláriaminiszter 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…