2023. 06. 5. hétfő

Fatime, Fatima
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Árnyékkormány: Újabb érintetlen balatoni partszakaszra csapnak le a Fidesz-közeli ingatlanvállalkozók?

Árnyékkormány: Újabb érintetlen balatoni partszakaszra csapnak le a Fidesz-közeli ingatlanvállalkozók?

Újabb balatoni partszakasz került veszélybe: sajtóhírek szerint ezúttal Örvényes eddig érintetlen természetes területén készülnek luxusszállodát építeni, és a természetpusztító beruházást ezúttal is a helyi emberek félresöprésével, titokban készítik elő.

Az Árnyékkormány szerint meg kell akadályozni, hogy a Balaton a milliárdos fideszes elit magántavává váljon, ezért azonnal le kell állítani az örvényesi szállodaberuházás előkészítését és meg kell kérdezni a helyi embereket az építkezésről. Meg kell védeni a Balaton-part megmaradt, érintetlen természetes részeit a kapzsi ingatlanvállalkozóktól. Ezért küzd az Árnyékkormány például a balatonföldvári luxusjacht-kikötő építése ellen, amivel az uniós pénzből felújított strandot számolnák fel. Ezért az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy megóvjuk a Balaton természetes környezetét a kapzsi ingatlanvállalkozóktól.

Kocsis-Cake Olivio

Környezetvédelmi ügyekért felelős árnyékkormánybiztos

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy mi…