2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Árnyékkormány: A kormány a felelős az üzemanyaghiányért, Orbán elvesztette az irányítást

Árnyékkormány: A kormány a felelős az üzemanyaghiányért, Orbán elvesztette az irányítást

Mint kiderült, tovább csúszik a Mol százhalombattai Dunai Finomítójának újraindítása, mert a legutóbbi nyomáspróbán újabb műszaki gondot találtak a szakemberek.

Ez tovább súlyosbíthatja a kormány által okozott országos üzemanyaghiányt, hiszen már nemcsak a független benzinkutaknál, hanem a MOL kútjainak jelentős részén sem lehetett tankolni a hét elején.

Az Árnyékkormány szerint a kormány a felelős az országos üzemanyaghiányért, ezt bizonyítja, hogy az egész EU-ban egyedül nálunk van hiány benzinből és gázolajból. Orbán Viktor láthatóan egymás után veszíti el az irányítást a magyar gazdaság különböző részei felett: előbb a forint sorsa és az élelmiszerárak alakulása felett vesztette el a kontrollt, majd jöttek az energiaárak és a rezsi, ezt követte Magyarország uniós támogatásainak elvesztése, most pedig az üzemanyag. Orbán Viktor béna kacsaként nézi végig, ahogy Magyarország egyre mélyebben merül el az általa okozott válságban, és már nem tehet ellene semmit.

Ma az Árnyékkormány hazánk egyetlen reménye, ha újra egy olyan országban akarunk élni, ahol megfizethető a bevásárlás és a rezsi, és ahol van benzin a benzinkúton.

Varju László 

Energia-és rezsiügyi árnyékminiszter 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…