2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Állítsák le az akkumulátorgyárak több százmilliárdos nagyságrendű támogatását!

Állítsák le az akkumulátorgyárak több százmilliárdos nagyságrendű támogatását!

A Jobbik követeli, hogy függesszék fel az akkumulátorgyáraknak járó vissza nem térítendő támogatásokat! Hagyjon fel a kormányzat azzal a politikával, hogy az adófizetők által befizetett százmilliárdokból vissza nem térítendő támogatásokkal kedvezményezi azokat a cégeket, amelyek veszélyes technikákkal, jellemzően vendégmunkásokkal is dolgoztatva, és akár az egészségünket is veszélyeztetve Magyarországot egy olyan technológiával árasztják el, amely nem jelentheti Magyarország jövőjét. Ezeket a támogatásokat függesszük fel, gondoljuk újra a rendszert, és nyissuk meg a magyar kis és közepes méretű vállalkozások előtt is!

Emellett azt is javasoljuk, hogy a Jobbik Magyar Kvóta javaslatának megfogadásával szorítsák vissza a Magyarországra érkező vendégmunkások számát, és ahol csak lehet, egy új beruházás megjelenése esetén a magyar munkavállalót, illetve az érintett megye, térség munkanélküli polgárait kedvezményezzék. Legyen végre a magyar az első, legyen szó akár támogatásról, akár munkavállalásról!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …