q A DK vizsgálatot követel a felcsúti fociakadémián lévő gyermekek védelmében - Royalmagazin.hu

2024. 05. 28. kedd

Emil, Csanád
1 EUR 383 HUF
1 GBP 450 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A DK vizsgálatot követel a felcsúti fociakadémián lévő gyermekek védelmében

A DK vizsgálatot követel a felcsúti fociakadémián lévő gyermekek védelmében

K. Endrének jó kapcsolatai voltak Felcsúton, ő vitte a gyerekeket focizni – A DK vizsgálatot követel a felcsúti fociakadémián lévő gyermekek védelmében

A hétvégén megszólalt bicskei áldozat története világított rá, hogy V. János és K. Endre miatt nem csak a bicskei gyermekotthonban élő gyerekek lehettek veszélyben. A rejtett kamerával rögzített beszélgetésben is elhangzik, hogy K. Endre kitűnő kapcsolatokat ápolt Felcsúton, mi több, ő vitte focizni a gyerekeket a Felcsúti Puskás Akadémiára is. Márpedig, ha K. Endrének elért a keze a fociakadémiára is, akkor a vizsgálatok sem állhatnak meg a bicskei gyermekotthon küszöbénél.

A Demokratikus Koalíció vizsgálatot követel a felcsúti fociakadémián lévő gyermekek védelmében! Ha a felcsúti fociakadémia dolgozói nem észlelték, hogy egy szexuálisan bántalmazott gyerek focizik az akadémián, mi több, szabad bejárást engedtek a pedofilsegítő K. Endrének, akkor ki kell vizsgálni, hogy biztonságban voltak és vannak-e a gyerekek a felcsúti fociakadémián. Nem tudjuk, hogy milyen messzire érnek az orbáni pedofilhálózat szálai, így indokolt a legnagyobb óvatosság. Ha csak egy kicsi esély is van arra, hogy további áldozatok lehetnek, esetleg más fideszes pedofilok is menedékre lelhettek Bicskén vagy Felcsúton, akkor az államnak kötelessége végrehajtani a felcsúti fociakadémia alapos vizsgálatát!

Földi Judit
A DK országgyűlési képviselője 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek