2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A DK Varga Judithoz fordul: mióta tudott a Völner-botrányról? – A miniszter asszonynak le kell mondania! 

A DK Varga Judithoz fordul: mióta tudott a Völner-botrányról? – A miniszter asszonynak le kell mondania! 

Újabb részletek láttak napvilágot a Völner-Schadl korrupciós botrányban: A 444 szerint a letartóztatott végrehajtók közül ketten is beismerő vallomást tettek, melyben részletezték, hogy Völner és Schadl a korrupciós befolyásolhatóság alapján döntöttek arról, ki lehet végrehajtó.

A jegyzőkönyv szerint Völner személyesen is bemutatta Schadlt-t Vargának, hogy a végrehajtói kamarát érintő ügyekről tárgyaljanak, eközben Schadl-t szabadon engedték és az elmúlt évek egyik legnagyobb korrupciós botrányának kulcsfigurája szabadlábon hátráltathatja is a nyomozást.

A DK szerint komoly kérdéseket vet fel, hogy kinek áll érdekében Schadl szabadlábra helyezése, ezért immár sokadszor fordulunk Varga Judithoz: mióta tudott arról, hogy legfőbb bizalmi emberét kéthavi rendszerességgel fizetik le a minisztérium bejáratától néhány méterre? Mi hangzott el Varga, Schadl és Völner találkozóján? Kapott-e a miniszter vagy a minisztérium más munkatársa is kenőpénzt a hallgatásért? Varga Juditnak vállalnia kell az erkölcsi és politikai következményeket, le kell mondania az igazságügyi miniszteri tisztségéről és mostantól a nyomozóhatóságok rendelkezésére kell állnia!

dr. Csonka Balázs 

Az ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje Veszprém 1. választókerületében, ügyvéd, a Magyar Ügyvédi Kamara Veszprém megyei küldöttje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum