2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A DK transzparensekkel tiltakozott Dézsi Csaba András saját magának kiosztott jutalma ellen a győri közgyűlésben

A DK transzparensekkel tiltakozott Dézsi Csaba András saját magának kiosztott jutalma ellen a győri közgyűlésben

Glázer Tímea, a DK győri önkormányzati képviselője Facebook-posztban számolt be arról, hogy ma szavazott a győri közgyűlés Dézsi Csaba András 5,2 millió forintos jubileumi jutalmáról, melyet a polgármester saját magának igényelt. 
A DK transzparensekkel tiltakozott a polgármester jutalma ellen, a táblákon többek között az alábbi feliratok voltak olvashatók:
– A győrieknek rezsiemelés, Dézsinek jutalom,
– NEM a polgármester jutalmára, igen a rezsitámogatásra,
– Polgármesteri  jutalom helyett rezsitámogatást,
– Kinek mi? Nekünk magas rezsiszámla, neki magas jutalom.
Glázer Tímea felszólalásában elmondta: nem szavazza meg a napirendet, mert felháborítónak tartja, hogy ilyen gazdasági helyzetben, amikor sokan azon gondolkoznak, hogy fűtsenek vagy bevásároljanak, akkor a polgármester jutalmat oszt ki magának. Glázer Tímea arra arra kérte Dézsi Csaba Andrást, hogy ne vegye fel a jutalmat, mire a polgármester úgy válaszolt: “proli gondolkozású, sutyerák, baloldali, liberális bunkó”. Így beszél egy polgármester a képviselővel Győrben – tette hozzá a DK politikusa, közölve: a napirendi pontot végül egyedül ő nem támogatta, a többi jelenlévő képviselő megszavazta.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…