2024. 05. 26. vasárnap

Evelin, Fülöp
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A DK követeli, hogy a nagycsaládosok igénylés nélkül, automatikusan kaphassanak rezsikedvezményt!

A DK követeli, hogy a nagycsaládosok igénylés nélkül, automatikusan kaphassanak rezsikedvezményt!

A törvénytelen kormány néhány héttel ezelőtt tette fel a pontot az i-re az orbáni megszorítások, adóemelések és infláció miatt amúgy is kétségbeejtő helyzetben lévő családok életében, a rezsiemelés bejelentésével.

Németh Szilárd ugyan közölte, hogy a nagycsaládosoknak járna rezsikedvezmény, amennyiben igénylik a kormányhivatalban, a DK-nak azonban többen is személyesen jelezték, hogy nem tudják, mi a menete az ügyintézésnek, hogy lehet érvényesíteni a kezdvezményt. Tájékoztatás híján a 300 ezer családból eddig összesen 26 ezer élt a lehetőséggel, miközben a kedvezmény automatikusan is járhatna, hiszen a kormány pontosan tudja a családi pótlék alapján, ki nagycsaládos.

A DK követeli, hogy a nagycsaládosok igénylés nélkül, automatikusan kaphassanak rezsikedvezményt! Ideje lenne érdemi segítséget nyújtani az embereknek, és nem csak plakátokról és túlárazott propagandafilmekből harsogni, hogy mennyire jó Magyarországon családot alapítani. A valóság éppen ennek az ellenkezője, ennek oka pedig Orbán Viktor és a törvénytelen kormány, akik nem az embereket, hanem a saját oligarcháikat szolgálják. Mi, a DK politikusai már hónapok óta követelünk adóemelés és megszorítások helyett áfa- és adócsökkentést, rezsiemelés helyett pedig széleskörű, elérhető támogatási rendszert.

Kálmán Olga 

A DK frakciószóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek