2024. 05. 30. csütörtök

Janka, Zsanett
1 EUR 387 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A DK írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz: Miért álltak le az állástalanoknak hirdetett tanfolyamok több munkaügyi központban?

A DK írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz: Miért álltak le az állástalanoknak hirdetett tanfolyamok több munkaügyi központban?

Fodor István, a Demokratikus Koalíció Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei választókerületi elnöke hívta fel korábban a figyelmet, hogy az ország egyik legszegényebb megyéjében, Szabolcs-Szatmár-Beregben idén nem lesznek olyan programok, amelyek korábban EU-s támogatással indultak, hogy a vállalkozóvá válást segítsék pályázatokkal, OKJ-s képzésekkel, hogy a munkanélkülivé vált emberek újra visszakerülhessenek a munka világába.

A Demokratikus Koalíció írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz: miért álltak le az állástalanoknak hirdetett tanfolyamok több munkaügyi központban? Miért akarják megakadályozni, hogy az állástalanná vált embereknek ne csak a közmunka legyen az egyetlen opció, hogy lehetőséget kapjanak az ország szegényebb részein élők is? A törvénytelen kormány soha nem az empátiáról volt híres, de most már nemhogy nem támogatják, hanem egyenesen akadályozzák az elmaradt térségek fejlődését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tiltott rovarölő szereket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy bolgár kamionban Békés vármegyénél. …