2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A DK, a Jobbik és az MSZP kezdeményezi, hogy a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság az ukrán-magyar határszakaszon ülésezzen!

A DK, a Jobbik és az MSZP kezdeményezi, hogy a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság az ukrán-magyar határszakaszon ülésezzen!

A múlt héten Ukrajna ellen indított orosz támadás és az azóta is tartó katonai agresszió veszélyt jelent Magyarország biztonságára.

A Demokratikus Koalíció, a Jobbik és az MSZP éppen ezért azt kezdeményezi, hogy a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság az ukrán-magyar határszakaszon ülésezzen!A fennálló helyzetben egyértelműen szükséges, hogy a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság tagjai folyamatos és pontos tájékoztatást kapjanak a Belügyminisztériumtól az Ukrajnából érkező menekültek helyzetéről, illetve a Honvédelmi Minisztériumtól a Magyar Honvédség tevékenységéről. A helyszíni tájékozódás elengedhetetlen, hiszen most mindennél fontosabb, hogy tisztán lássunk ebben a súlyos kérdésben.

Dr. Vadai Ágnes, Demokratikus Koalíció

Dr. Lukács László György, Jobbik

Dr. Harangozó Tamás, MSZP

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…