2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Van néhány zöldítő ötletem! – rajzpályázat

Október 5-ig még küldhető!
Te mivel kezdenéd, ha lakásotok zöldítése lenne családod célja? Van-e ötleted, hogy az épületet, a konyhát, fürdőszobát, vagy éppen a saját szobádat hogyan alakítsd át? Mikkel szerelnéd fel, hogy csökkentsd az ökológiai lábnyomotokat, a közüzemi számlákat, például azért, hogy neked több zsebpénz jusson, s egyben környezettudatosabb életmódra váltsatok?
Ha van ötleted, rajzold le és küld el nekünk!
A Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata rajzpályázatot hirdet, az Expedíciózz a háztartásodban kampány keretében, „Van néhány zöldítő ötletem!” címmel.
Pályázni lehet: Bármely technikával (ceruzarajz, zsírkréta, vízfesték, szénrajz, stb.) készült A/4, A/3-es méretű pályaművel.
Pályázati kategóriák: I. kategória: 8-14 éves korosztály, II. kategória: 14-18 éves korosztály
A rajzokon kérjük feltüntetni a kategóriát, nevet, címet (iskolát), email címet, telefonszámot.
Határidő: 2012. október 3.
Cím: Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata, 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet.
Díjak mindkét kategóriában:
1. helyezett: 30 000 Ft vásárlási utalvány, 2. helyezett: 20 000 Ft vásárlási utalvány, 3. helyezett: 10 000 Ft vásárlási utalvány, 4-10 helyezett: 5 ezer Ft. értékű háztartászöldítő ajándékcsomag.
A pályaműveket három tagú, független zsűri értékeli. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2012. október 18-án (csütörtökön) kerül sor az Expedíciózz a háztartásodban c. kampányzáró konferenciáján, Nyíregyházán. A beérkezett alkotásokból készült kiállítás itt lesz megtekinthető.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázathoz bőségesen lehet élményeket szerezni ötletadó élményeket a Kötháló országos Expedíciózz a háztartásodban című kampányrendezvényein az ország 9 nagyvárosában szeptember 20-29 között! Pályaművek a helyszínen is készíthetők, vagy éppen leadhatók.
További információk: www.expediciozzokosan.hu, Telefon: 30/417-2456, E-mail: info@expediciozzokosan.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek