2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Újévi Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

20. nyílt nap – örökbefogadás, sétáltatás, simogatás, és továbbra is névadás

Huszadik alkalommal tartunk nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2016. január másodikán, szombaton 10 és 14 óra között. Várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát.

2016 év első újévi nyílt napja következik. Az elhelyezett állataink a látogatói szeretettől nagyon sokat fejlődtek. Rendkívüli örömet és hálát mutatnak ki minden egyes sétanapon simogatás, sétáltatás a legnagyobb ajándék elhelyezett állataink számára.

Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és microchippel van ellátva.

Az eddig megrendezett nyílt napok fokozottan hozzájárultak a jó kapcsolat erősítéséhez látogatóinkkal és talán ezen alkalmaknak köszönhetően egyre bővül azok száma, akik kijönnek és segítenek a nálunk lévő állatoknak. Bízunk benne az eddig elért jól működő kapcsolatunk 2016 évben is megmarad és egyre inkább bővülni fog a látogatói kör.

2015 évben 704 elhelyezett állatunk talált gazdára a lakosság és segítő állatbarátok önzetlen segítségével.

Jelenleg 69 kutya és 3 felnőtt macska részére keresünk hűséges gazdát. Közülük is nagyobb figyelmet igényelnek a rövid szőrű, kistestű illetve kölyökkutyák és a macskák, mivel ők a hűvös időt nehezebben viselik.

A közelgő téli időjárás miatt szívesen fogadunk adományként használt takarót, szőnyeget, meleg ruhaneműt az ólak kibéleléséhez, főként kölyök állataink számára.

Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti – fotóikkal együtt – honlapunkon: http://varosgazda.hu/huseges_gazdat_keresunk
Keresse fel Facebook oldalunkat is: https://www.facebook.com/Miskolci-%C3%81llateg%C3%A9szs%C3%A9g%C3%BCgyi-Telep-153539368086451/?fref=ts

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek