2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

25. nyílt nap – örökbefogadás, sétáltatás, simogatás, és továbbra is névadás

Huszonötödik alkalommal tartunk nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2016. március 12-én, szombaton 10 és 14 óra között várjuk ismét azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát.

Ez év hatodik nyílt napja következik – s reméljük, a tavasz is megérkezik vele együtt. Az elhelyezett állataink a látogatói szeretettől nagyon sokat fejlődtek. Rendkívüli örömet és hálát mutatnak ki minden egyes sétanapon. A simogatás, sétáltatás a legnagyobb ajándék elhelyezett állataink számára.

Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és mikrochippel van ellátva.

Kedves látogatóink! Jelenleg 64, telepünkön található ebünknek keresünk végleges otthont.
Az előző nyílt nap óta 17 magára hagyott kutya kihelyezése valósult meg, a bekerült ebek száma 18.

Nőtt a telepünkre bekerült staffordshire jellegű ebek száma is, mely egyedek más kutyával szemben agresszívan, támadóan lépnek fel. E miatt ezen állatokat csak rehabilitációs, utókezelő helyekre van módunk kiadni. Keressük a lehetőséget arra, hogy ezek az egyedek biztonságos helyre kerüljenek. Addig is új munkatársunk segítségével elkezdődött ezen egyedek magatartási problémáinak javítása napi rendszeres foglalkozás keretében. Az ő sétáltatásuk azonban a foglalkozások ellenére sem lehetséges a nyílt napon a többi kutyával szemben tanúsított agresszív magatartásuk miatt.

Kérünk minden kedves állatbarátot, legyenek segítségünkre, hogy állataink továbbra is ilyen szép számmal találjanak hűséges gazdára.

Telepünkön elhelyezett állataink régi lakói ismerik a pórázt, sőt felismerik régi sétáltatójukat. Az új lakókkal is meg kell ismertetni a séta örömét, ezért ismét lesz feladat a vállalkozó kedvű látogatók számára, hogy sétához és emberközelséghez szoktassuk őket, hogy együtt örüljünk a nap végén a sikernek.
Az előző nyílt napon 87 látogatót üdvözöltünk, egyre több, számunkra eddig ismeretlen állatbarát érdeklődik programunk iránt. Reméljük, ők is rendszeres látogatóink lesznek.

A hűvös időjárás miatt még mindig szívesen fogadunk adományként használt takarót, szőnyeget, meleg ruhaneműt az ólak kibéleléséhez, főként kölyök állataink számára.

Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti – fotókkal együtt – honlapunkon: http://varosgazda.hu/huseges_gazdat_keresunk Keresse fel Facebook oldalunkat is!

Dovák Bertalanné

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…