2024. 10. 23. szerda

Gyöngyi
1 EUR 402 HUF
1 GBP 483 HUF
Kezdőlap » Hírek » Zöld-Hírek » ÉSZAKERDŐ Zrt. – rangos elismerések az Erdők Világnapja alkalmából

ÉSZAKERDŐ Zrt. – rangos elismerések az Erdők Világnapja alkalmából

Március 21. több mint négy évtizede az Erdők Világnapja. 1971-ben döntött úgy az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete, a FAO, hogy ezzel a nappal hívja fel a figyelmet az erdők fontosságára. Március 22-én pedig a Víz Világnapja van. Dr. Fazekas Sándor, vidékfejlesztési miniszter az Erdők és Víz Világnapja alkalmából adott át kitüntetéseket pénteken, Budapesten.
Ebből az alkalomból Vasas Ernő, az ÉSZAKERDŐ Zrt. Répáshutai Erdészeti Igazgatóságának vezetője Pro Silva Hungariae Díjat vehetett át. Az indoklás szerint két évtizeden át végzett szakmai munkája, különösen a térség lucfenyő állományának szerkezetátalakítása, és az őshonos lombos erdők felújítása érdekében kifejtett tevékenysége elismeréseként kapta meg a díjat.

Az Életfa Emlékplakett Bronz Fokozata kitüntetést érdemelte ki Kadlecsek János, az ÉSZAKERDŐ Zrt. Vadászati és Idegenforgalmi Osztálya nyugalmazott osztályvezetője. Az erdő vadászati és idegenforgalmi célú hasznosítása területén hosszú időn át végzett munkáját, és a vadászkamarában kifejtett tevékenységét ismerték el a kitüntetéssel.

Ugyanezt az elismerést, az Életfa Emlékplakett Bronz Fokozata kitüntetést kapta meg Kelemen Zoltán, az ÉSZAKERDŐ Zrt. nyugalmazott termelési főmérnöke, az erdőművelés és fafeldolgozás területén hosszú időn át végzett munkájáért.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Jubileumi trófeamustra
Hideg, de napsütéses idő fogadta az érdeklődőket Szelcepusztán, az ÉSZAKERDŐ Zrt. jubileumi, 15. alkalommal megrendezett trófeamustráján, ahol a szarv…

További cikkek

Ilyen egy jó szakmunkás
A szakmunkás egy adott szakma képviselője, aki képesítéssel és képzettséggel rendelkezik az adott területen. Gyakran fizikai munkát végez, amely során…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp