2024. 05. 24. péntek

Eszter, Eliza
1 EUR 387 HUF
1 GBP 454 HUF

Vízóraleolvasónak kiadva magát fosztogatott

A rendőrök elfogták azt a nőt, aki – magát vízóraleolvasónak kiadva – több miskolci lakásba bejutott és azokból különböző értékeket tulajdonított el.

A Miskolci Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 26 éves helyi nővel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2022. július 29-e és augusztus 12-e között négy miskolci lakásba jutott be a vízóra leolvasásának indokával úgy, hogy magát a helyi vízszolgáltató munkatársának adta ki.

A nő amikor bejutott a lakásokba elterelte az idős házigazdák figyelmét és készpénzt, illetve különböző értéktárgyakat tulajdonított el megközelítőleg 300.000 forint értékben.

A nyomozók rövid időn belül megállapították az elkövető kilétét, akit elfogtak és őrizetbe vettek, majd őt a bíróság a későbbiekben letartóztatta .

Az eljárás során az is kiderült, hogy a gyanúsítottal szemben már több ügyben folyik eljárás csalás és lopás bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Időugrás a patikában
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy számlázási láncolat ellenőrzésekor négy gyógyszertárnál állapította meg, hogy gyógyszerészi szolgáltatásról szó…
A rendőrség nevében
Egy miskolci férfi sms-t kapott a „rendőrség nevében” arról, hogy megbüntették, és kérték, kattintson a linkre. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendő…

További cikkek

Költözz költséghatékonyan!
Minden ember törekszik arra, hogy pénzügyeiben tudatos legyen: igyekszünk beosztani azt, amink van. Ha vásárolunk valamit, mindig tekintettel vagyunk …