2024. 05. 26. vasárnap

Evelin, Fülöp
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF

Veszélyes selfie!

Fontos felhívni a gyermekek figyelmét, hogy egy úgynevezett jó selfie érdekében ne vállaljanak be veszélyes helyzeteket! Sárospatakon két fiú életveszélyes sérüléséhez vezetett a meggondolatlan fotózás.

Közösségi média felületeken fel-feltűnnek veszélyes, időnként extrém helyeken elkészített önarcképek, selfiek, melyek sok esetben kockázati tényezőt is jelenthetnek. Nem elég százszor elmondani, hogy százszor el kell mondani a gyerekeknek, családtagoknak, szülőknek, hogy nem éri meg az értelmetlen kockázatvállalás.

 

Sárospatakon 2022. április 4-én 19 óra 30 perc körül egy 16 éves fiú a vasútállomáson felmászott egy tehervagon tetejére, hogy fényképet készítsen, de a felsővezetékben lévő magasfeszültség áthúzott rajta. A jelenlévő 15 éves barátja megpróbált segíteni, de ő is súlyosan megsérült.

 

A Sárospataki Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Túlzott segítőkészsége, majd sápadtsága tette gyanússá azt a férfit, akinek autójában több mint nyolcezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát és n…
Időugrás a patikában
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy számlázási láncolat ellenőrzésekor négy gyógyszertárnál állapította meg, hogy gyógyszerészi szolgáltatásról szó…

További cikkek