2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Újra várják a sétáltatókat és örökbefogadókat az Állategészségügyi Telepen

Újra várják a sétáltatókat és örökbefogadókat az Állategészségügyi Telepen

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő Állategészségügyi Telep már hetedik éve tart kéthetente szombaton nyílt napot, melyen a résztvevők megismerkedhetnek a bent élő kutyákkal és macskákkal, elvihetik őket sétálni, de örökbefogadásra is van lehetőségük.

A koronavírus járvány sajnos a Telep dolgozóit is elérte, így a megbetegedések miatt február 1-től határozatlan ideig elmaradtak a nyílt napok. Most közel két hónap kihagyás után 2022. március 26-án, szombaton újra nyitott kapukkal várja az érdeklődőket az Állategészségügyi Telep.

 

Szombaton 10-től 14 óráig, a Fonoda utca 16. szám alatt várják azokat az állatbarátokat, akik látogatásukkal szívesen okoznának örömet a gazdára váró kutyáknak és macskáknak, hogy kicsit tartalmasabbá tegyék a napjaikat.

 

Minden nyílt nap alkalmával nagyon sokat fejlődnek a látogatói szeretettől állataink, számukra a legnagyobb ajándék a simogatás, a séta, az emberekkel való közös időtöltés. A sok törődés mellett a látogatók hozzájárulhatnak adományokkal is az állatok életének szebbé tételéhez. A telep dolgozói szívesen fogadnak többek között régi szőnyegeket, törölközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket, pórázokat és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet.

 

A Telepen jelenleg 56 kutya és 6 macska várja, hogy szerető gazdára találjon. Ha valaki úgy érzi, felelősségteljes gazdája tud lenni valamelyik bent élő állatnak, akkor a szombati nyílt napon örökbe is fogadhatja kiválasztottját. A gazdára váró állatokat megtekinthetik a Városgazda honlapján (https://varosgazda.hu/allategeszsegugyi-telep/gazdit-keresunk), és a Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook oldalán is.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek