2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Újra várják a sétáltatókat és örökbefogadókat az Állategészségügyi Telepen

Újra várják a sétáltatókat és örökbefogadókat az Állategészségügyi Telepen

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő Állategészségügyi Telep már hetedik éve tart kéthetente szombaton nyílt napot, melyen a résztvevők megismerkedhetnek a bent élő kutyákkal és macskákkal, elvihetik őket sétálni, de örökbefogadásra is van lehetőségük.

A koronavírus járvány sajnos a Telep dolgozóit is elérte, így a megbetegedések miatt február 1-től határozatlan ideig elmaradtak a nyílt napok. Most közel két hónap kihagyás után 2022. március 26-án, szombaton újra nyitott kapukkal várja az érdeklődőket az Állategészségügyi Telep.

 

Szombaton 10-től 14 óráig, a Fonoda utca 16. szám alatt várják azokat az állatbarátokat, akik látogatásukkal szívesen okoznának örömet a gazdára váró kutyáknak és macskáknak, hogy kicsit tartalmasabbá tegyék a napjaikat.

 

Minden nyílt nap alkalmával nagyon sokat fejlődnek a látogatói szeretettől állataink, számukra a legnagyobb ajándék a simogatás, a séta, az emberekkel való közös időtöltés. A sok törődés mellett a látogatók hozzájárulhatnak adományokkal is az állatok életének szebbé tételéhez. A telep dolgozói szívesen fogadnak többek között régi szőnyegeket, törölközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket, pórázokat és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet.

 

A Telepen jelenleg 56 kutya és 6 macska várja, hogy szerető gazdára találjon. Ha valaki úgy érzi, felelősségteljes gazdája tud lenni valamelyik bent élő állatnak, akkor a szombati nyílt napon örökbe is fogadhatja kiválasztottját. A gazdára váró állatokat megtekinthetik a Városgazda honlapján (https://varosgazda.hu/allategeszsegugyi-telep/gazdit-keresunk), és a Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook oldalán is.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…