2024. 03. 19. kedd

József, Bánk
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Traktorosra támadtak, ezért eljárás indult velük szemben

Traktorosra támadtak, ezért eljárás indult velük szemben

Az ózdi rendőrök büntetőeljárást indítottak azokkal a személyekkel szemben, akik egy – a városban – traktorjával közlekedő férfit bántalmaztak, illetve megrongálták a járművét.

Az Ózdi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 19 éves férfival és egy 43 éves nővel szemben.

A gyanúsítottak és családtagjaik 2022. június 18-án 20 óra körül Ózd egyik utcáján tartózkodtak, amikor arra közlekedett egy férfi a traktorával.

A sofőr – a biztonságos továbbhaladás érdekében – használta a jármű kürtjét, amely után az úton tartózkodók lehúzódtak, azonban fenyegető szavakat kiáltoztak, majd két személy a traktor vonólapjára is ráugrott. Ekkor a traktoros megállt, amelyet követően őt bántalmazták, illetve megrongálták a járművét is.

A járőrök az értesítésüket követően néhány percen belül a helyszínre érkeztek, ahonnan két főt állítottak elő, őket gyanúsítottként ki is hallgatták.

A rendőrkapitányság a jelen nyomozáson túlmenően közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt is eljárást indított.

Az ügyben jelenleg is további adatgyűjtéseket, kihallgatásokat és egyéb nyomozási cselekményeket hajtanak végre a nyomozók.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lehűléssel indul a hét
Lehűléssel és élénk széllel indul a jövő hét, visszatérnek az éjszakai fagyok és a csúcshőmérséklet is csak 10 Celsius-fok körül várható a többórás na…

További cikkek

Lehűléssel indul a hét
Lehűléssel és élénk széllel indul a jövő hét, visszatérnek az éjszakai fagyok és a csúcshőmérséklet is csak 10 Celsius-fok körül várható a többórás na…