2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Töltött zokni – kifosztás a kórházban

Betegtársaikat fosztotta ki az a fiatal férfi és nő, akiket a rendőrök rövid idő alatt azonosítottak, és gyanúsítottként hallgattak ki Edelényben.

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság egy 18 éves helyi fiatalemberrel, és egy 48 éves vilmányi nővel szemben. A nyomozás adatai alapján a férfi felbujtására a nő 2022. március 17-én 19 óra után az edelényi kórházban elvette két, alvó betegtársának a mobiltelefonját, a töltőkkel együtt. A telefonokat egy zokniba rejtették, amit egy táska mélyére tettek.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit és nőt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…