2023. 06. 9. péntek

Félix
1 EUR 369 HUF
1 GBP 428 HUF

Több út újra járható a Bükkben

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, fakidőlések veszélye miatt ideiglenes forgalomkorlátozást vezetett be a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. január 20-án 20 órától.

A Miskolc irányából Heves vármegye felé a Bükkön keresztül vezető 2505-ös számú út, illetve Bükkszentlászló felé vezető 2519-es számú út zárását a rendőrök 2023. január 21-én 12 óra 30 perckor feloldották, az utak ismét járhatók.

A 2513-as számú út Bánkút, illetve Lillafüred felé vezető szakaszon ideiglenesen lezárva marad, viszont Bánkút, illetve Mályinka közötti úton a fogalom továbbra is haladhat.

A közútkezelő a szükséges munkálatok elvégzése után, az ez idáig járhatatlan utat is megnyitja.

 

Vezessenek óvatosan!

Átmenetileg leáll a Lillafüredi Állami Erdei Vasút

 

 

A szélsőséges, csapadékos időjárás és a Bükkben tapasztalható fakidőlések miatt a Lillafüredi Állami Erdei Vasút szerelvényei a mai napon nem közlekednek. A kisvasút további közlekedéséről az időjárás függvényében születik majd döntés, amiről az ÉSZAKERDŐ Zrt. tájékoztatja a közvéleményt. A társaság az utasok megértését kéri, és a jelenlegi időjárási körülmények az erdőjárás veszélyeire hívja fel a figyelmet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az ENSZ Közgyűlése 2014. december 11-én, 177 támogató ország egyhangú szavazatával június 21-ét a jóga világnapjává (Nemzetközi Jóga Nap) nyilvánított…

További cikkek