2023. 01. 29. vasárnap

Adél
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Tizenhat alkalommal fizetett a lopott kártyával

Tizenhat alkalommal fizetett a lopott kártyával

Az encsi rendőrök egy nap alatt elfogták az a férfit, aki egy eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát, élelmiszereket, sört, kaparós sorsjegyet, illetve ruházati termékeket vásárolt.

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 29 éves fáji férfival szemben. Az eljárás adatai szerint a gyanúsított, Fájban a Fő utcán 2022. december 1-jén egy nyitva felejtett autóból eltulajdonított egy bankkártyát. Az elkövető a kártyával még aznap, öt településen tizenhat alkalommal fizetett, melyek során cigarettát, élelmiszereket, sört, kaparós sorsjegyet, illetve ruházati termékeket vásárolt. A férfi a lopott fizetőeszközzel így csaknem negyvenezer forintot költött el.

A rendőrök a nyomozás eredményeként a bejelentést követően az elkövetőt egy nap alatt azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elfogták a bőcsi támadókat
Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában. Felfegyverkezve elkövetett rablás bűn…
Átvágó pénzváltók Miskolcon
Többmilliós adókülönbözetet állapított meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy szállodát üzemeltető vállalkozásnál. A cég számlái egy állítólagos b…

További cikkek