2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Tizenhat alkalommal fizetett a lopott kártyával

Tizenhat alkalommal fizetett a lopott kártyával

Az encsi rendőrök egy nap alatt elfogták az a férfit, aki egy eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát, élelmiszereket, sört, kaparós sorsjegyet, illetve ruházati termékeket vásárolt.

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 29 éves fáji férfival szemben. Az eljárás adatai szerint a gyanúsított, Fájban a Fő utcán 2022. december 1-jén egy nyitva felejtett autóból eltulajdonított egy bankkártyát. Az elkövető a kártyával még aznap, öt településen tizenhat alkalommal fizetett, melyek során cigarettát, élelmiszereket, sört, kaparós sorsjegyet, illetve ruházati termékeket vásárolt. A férfi a lopott fizetőeszközzel így csaknem negyvenezer forintot költött el.

A rendőrök a nyomozás eredményeként a bejelentést követően az elkövetőt egy nap alatt azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek