2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Tiltott prostitúció miatt került őrizetbe

A miskolci rendőrök egy nőt állítottak elő, aki a tevékenységét tiltott helyen, és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte.

A Miskolci Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 49 éves csenyétei lakos ellen. A Vasúti Rendőrőrs járőrei a nőt 2021. december 7-én 11 óra előtt, Miskolcon a Bajcsy-Zsilinszky utcában érték tetten, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Az asszony tevékenységét tiltott helyen, és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte.

A rendőrök a helyszínt közelében intézkedés alá vonták a nőt futtató 49 éves férfit is, és mindkét személyt előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók az asszonyt szabálysértési őrizetbe vették, míg a férfit kitartottság bűntett elkövetésének a megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek