2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Teremtsen rendet kertjében szerszámos házak, kerti tárolók segítségével

Teremtsen rendet kertjében szerszámos házak, kerti tárolók segítségével

A jó idő beköszöntével mindenki vágyik a szabadba élvezni a nap melengető sugarait, élvezni a friss levegőt. A kerttulajdonosok nekikezdenek a téli álomból ébredező kert rendbetételéhez, szépítéséhez. 

 

A kerti és a kerthez kapcsolódó karbantartási munkákhoz sokféle szerszámra, eszközre, kisgépre lehet szükség, amelyeket azonban, amikor épp nincs szükség rájuk, valahol tárolni is kell. Jól jöhet ilyenkor egy szerszámos ház vagy kerti tároló.

 

Rendezettség felsőfokon

 

A rendezett környezet, így a kert is nyugtató hatással bír. Azonban egy kertben, a ház körül rengeteg holmi gyűlik össze az évek folyamán. Ezeknek adhat helyet egy kerti szerszámos ház, ahol teret adhatunk nemcsak a kerti munkákhoz használt szerszámoknak, kerti eszközöknek, de a kerti bútorokat is teleltethetjük idebent, valamint elférnek a kerti játékok, sportszerek, kerékpárok, a grillezés kellékei is.

 

Az átláthatóságot tovább növelhetjük polcok felszerelésével, tárolódobozok használatával. Ha mindennek megvan a helye, rendet tartani is könnyebb.

 

A klasszikus faházak ugyan elegánsabbak, ám a műanyag szerszámos házak tartósabbak, ellenállóbbak, ráadásul semmiféle karbantartást nem igényelnek. A műanyag kerti házak nagy előnye még a könnyű és gyors telepíthetőség, továbbá ezek többféle méretben és stílusban kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat. Lapos tetős, valamint nyeregtetős kivitelben, ablakos vagy ablak nélküli, egy- vagy dupla ajtós változatban is kaphatóak.

 

Acélvázzal megerősített oldalpaneles minőségi műanyag szerkezetüknek köszönhetően stabilak, időjárásállóak, nem árt nekik sem a napfény, sem a fagy, sem a hó. Többféle színben kaphatóak, sőt olyan változatot is találni, amely festhető, így színét a kert bútoraihoz, egyéb berendezéseihez igazíthatja.

 

Kis terek tárolási megoldásai

 

Teraszokon, kisebb kertekben, illetve ha további extra tárolóhelyre van szüksége, a kerti tárolódobozok, tárolópadok ideális megoldást jelentenek. Masszív, minőségi műanyagból készülnek, így ellenállnak az időjárás káros hatásainak. Jól záródó fedelük révén biztonságban tudhatja a tárolt holmikat.

 

A kerti tárolók alkalmasak kerti szerszámok, kerti párnák, plédek, mécsesek, kisebb sporteszközök időszakos tárolására. Kerti szekrényekben akár a grillezés kellékeit, gyújtóst, faszenet, grilleszközöket is tárolhat, de helyet adhat nem használt kaspóknak, virágföldnek, növénytápoknak, vegyszereknek vagy bármi egyébnek, amit biztonságból elzárva szeretnénk tartani gyerekeinktől, háziállatainktól.

 

A kerti tárolópadok kiegészítő ülőhelyként is szolgálhatnak egy-egy családi összejövetel, kerti parti alkalmával.

 

A műanyag kerti tárolók között talál olyan kerti hűtőket is, amelyek puffként ülőhelyül szolgálhatnak egy buli alkalmával.

 

Találja meg stílusában a leginkább Önhöz illő műanyag kerti szerszámos házat, tárolót, és élvezze maga körül a rendet kertjében, teraszán./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek