2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Tanítanék:Tükröt mutattunk Orbánnak

A Tanítanék aktivistáival péntek délelőtt megzavartuk a miniszterelnök uszító beszédét a Múzeumkertnél. A rajongói nem viselték jól, hogy tükröt mutattunk Orbánnak.

Először csak lökdöstek és kiabáltak velünk, később már zászlórúddal és kézzel is megütöttek többünket. Engem többször is kurvának neveztek, a legdurvább mégis az volt, amikor egy társunkat nem akarták hagyni békében kimenni a tömegből, még kifelé is megütötték.

Többek között azért vágtam bele az Európai Parlamenti kampányba a Magyar Kétfarkú Kutyapárttal szövetségben, mert nem tűrhetem tovább, hogy a hazámban a különvéleményért megalázzák és megverjék az embert. Nem tűrhetem tovább, hogy a kirúgás után már fizikai erőszakkal próbálnak meg elhallgattatni.

Miközben Orbán Viktor rajongói bennünket lökdöstek és átkoztak a tömegben, a miniszterelnök azt mondta a színpadról, hogy el akarja foglalni Brüsszelt. Két lehetőségünk van: az egyik, hogy hagyjuk neki ezt, és végignézzük a menetelését Brüsszelbe. A másik lehetőség, hogy kiállunk a jövőnkért és egy tanárt küldünk az EP-be, aki képes lesz valóban számon kérni Orbánt. Én ehhez kérem a támogatásodat.

Törley Kata

Fotó:Szabad Vonalzó

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek