2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Találd meg a kedvenced igényeinek legjobban megfelelő állateledelt!

Találd meg a kedvenced igényeinek legjobban megfelelő állateledelt!

Sok ember számára házi kedvenceik szeretett családtagok, legjobb barátok, és gyakran egy partner vagy gyermek helyettesítői is, így a jólétük kulcsfontosságú. 

 

 

 

 

 

 

 

Ennek érdekében pedig olyan eledeleket keresnek, amelyeket a legújabb tudományos ismereteknek megfelelően folyamatosan módosítanak és fejlesztenek, és a lehető legjobb alapanyagokból készülnek.

 

Az Animonda Pet Foodról röviden

 

Ilyen eledel a ZebraPets.hu-nál kapható Animonda kutyaeledel. Az Animonda Pet Food 1991-es megalakulása óta a kutyák és macskák táplálkozási igényeire összpontosít. A német márka kizárólag kiváló minőségű száraz és nedves eledeleket értékesít speciális kereskedőkön, tenyésztőkön és állatorvosi praxisokon keresztül.

 

Valamennyi termék gyártása során az egészséges és fenntartható állateledelre vonatkozó legújabb tudományos ismereteket alkalmazzák, vagyis természetesek, színezék- és ízanyagoktól mentesek. A friss alapanyagokat gondosan választják ki, és készítik el úgy, hogy az összes alapvető tápanyagot megőrizzék. De egyébként a cég átláthatóságot garantál, mivel az eledeleik tartalmát a csomagoláson feltüntetik.

 

Termékskála

 

Az Animonda termékpalettája jelenleg több mint négyszázötven terméket foglal magába, ebből hetven pedig a diétás étrendhez szükséges eledel.

 

A különféle formájú nedvestápok, valamint a szárazeledel és rágcsálnivalók széles választékot kínálnak az igényes állattartók és kedvenceik számára. A teljes termékskála szója, cukor, mesterséges színezék, tartósítószer vagy ízfokozó használata nélkül készül. Ezen kívül gabona- és gluténmentes élelmiszerek, valamint mono állati fehérjét tartalmazó termékek is nagy választékban kaphatók.

 

Almárkák

 

Az Animonda több almárkával rendelkezik, amelyek mindegyike megfelel a háziállatok és a tulajdonosok preferenciáinak.

 

A Vom Feinsten főleg  macska- és kutyaeledeleket foglal magába kicsi, válogatós házi kedvenceknek. Aztán ott van a Carny és GranCarno, amelyek friss húsból készülnek. Végezetül pedig az INTEGRA Protect, egy hét változatban elérhető diétás termékcsalád elhízás, cukorbetegség, ízületek, bélrendszer, vese, érzékeny emésztőrendszer kezelésére.

 

Általános tanácsok az eledel kiválasztásához

 

Nagyon sok jó minőségű állateledel áll rendelkezésre a piacon és az Animonda Pet Food termék kínálatában. Ezért nehéz lehet megállapítani, hogy melyik a legjobb kedvenced számára. Mindenképpen ellenőrizd le, hogy mit ír a címke a nedvességtartalomról, a fehérjeszintről és a szénhidrátokról, hogy segítsen megállapítani, kedvenced mennyi energiát igényel egy nap.

 

Ha válogatós a kutyusod, akkor keress egy csészénként magasabb kalóriatartalmú terméket, mert így akkor is magához veszi a megfelelő tápanyag-mennyiséget, ha minden étkezésnél csak keveset eszik.

 

Amennyiben pedig kétségeid vannak, fordulj az állatorvosához, aki mindig olyan márkákat ajánl, amelyek szigorúan betartják a minőségellenőrzési intézkedéseket, és kivételes táplálékot biztosítanak./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek