2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Zajlik az egyeztetés a Diósgyőrnél

Az informális egyeztetések után hivatalosan is találkoztak a DSZK (Diósgyőri Szurkolók Közössége) és a szervezett szurkolói csoportok vezetői a DVTK vezetőivel.

A szurkolói csoportok 6 héttel ezelőtt függesztettek fel minden lelátói tevékenységet a futballcsapat gyenge szereplése miatt. Azóta Benczés Miklós személyében új sportigazgatója van a klubnak, Feczkó Tamás lett a vezetőedző és három új, rutinos játékos is érkezett. Bár a játékban szembetűnő a változás, a tartósan jó eredmények még váratnak magukra.

–        A szurkolók, a tulajdonos és a klubvezetés vágya ugyanaz, egy jól szereplő NB I.-es csapat – mondta dr. Világi Péter, a DVTK kommunikációs- és marketingigazgatója. – A tulajdonos és a klubvezetés meghozta azokat a döntéseket, amelyek alapján hisszük, hogy ebben a szezonban nem a kiesés ellen fog küzdeni a csapat. Ehhez természetesen a szervezett szurkolói csoportok támogatására is nagy szükség van, örülnénk, ha visszatérnének a lelátóra. Erről is egyeztettünk a jó hangulatú találkozón. A szurkolóknak ezen kívül határozott kéréseik voltak, amelyek az elmúlt időszakban nem találtak megoldásra. Ezeken közösen dolgozunk a jövőben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek