2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • X. Forgács László Emléktorna: Tolnába került a vándorserleg!
X. Forgács László Emléktorna: Tolnába került a vándorserleg!

X. Forgács László Emléktorna: Tolnába került a vándorserleg!

X. Forgács László Emléktorna: Tolnába került a vándorserleg!A B-A-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság tizedik alkalommal rendezte meg február 13-án Tiszaújvárosban, a Forgács László Rendőrségi Meghívásos Labdarúgó Emléktornát.

A torna célja, megemlékezni egy olyan volt megyei és országos rendőrfőkapitányról, aki a szakmai munka mellett jelentős figyelmet és energiát fordított a sportra, az ember kapcsolatok ápolására is. A sportrendezvényen résztvevő 12 csapat az erőt próbáló mérkőzésekkel, a sportolás szeretetének kinyilvánításával állított méltó emléket a 2000-ben elhunyt rendőri vezetőnek.

Az emléktorna első helyét idén a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csapata szerezte meg és őrizheti egy évig a vándorserleget, amit Forgács Lászlóné adott át a győzteseknek. A házigazda B-A-Z. MRFK csapata idén a negyedik helyezést érte el.

 

 

A torna végeredménye:

I. Tolna MRFK

II. Győr-Moson-Soporon MRFK

III. Hajdú-Bihar MRFK

A torna gólkirálya: Kelemen Sándor (Hajdú-Bihar MRFK) és Patócs Tamás (BM Öregfiúk),

A legjobb mezőnyjátékos: Pajor József (Tolna MRFK),

A legjobb kapus: Szarvas László (Hajdú-Bihar MRFK),

A legsportszerűbb csapat: Veszprém MRFK,

A legjobb hazai játékos: Kirinó Dénes,

A legidősebb játékos: Csató Miklós a Köztársasági Őrezred.

Információs háttér:

Forgács László (egykori Országos Rendőrfőkapitány, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrfőkapitány) halálát követően – 2000. őszén – vetődött fel az a gondolat, hogy az elkövetkezendő időszakban az ő nevét viselje a verseny, ami emléket állít egy olyan főkapitánynak, aki szerette és támogatta a sportot, hiszen többek között aktívan teniszezett és futballozott.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Kapcsolódó fotók megtekinthetők/letölthetők:
http://www.police.hu/borsod/sajtoablak/bor_100216_02.html

 

X. Forgács László Emléktorna: Tolnába került a vándorserleg! X. Forgács László Emléktorna: Tolnába került a vándorserleg!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…