2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Williams AT&T Forma 1-es autó bemutató + Gokart bajnokság

Williams AT&T Forma 1-es autó bemutató + Gokart bajnokság

Az idei F1-es szezon véget ért, de nem Miskolctapolcán, ahol egy különleges meglepetéssel zárjuk az évet! A Williams istálló 2009-2010-es szezonban használt F1-es versenyautóját végre testközelből vizsgálhatod meg, ha eljössz 2015. december 12-én az Avalon Parkba

. Magyarország egyetlen, valódi Forma 1-es versenyautójának az Év Turisztikai Attrakciója díjat elnyerő miskolctapolcai komplexuma ad otthont, ahol innentől kezdve bárki megcsodálhatja.

Az egyedülálló látvány mellett a versenyélményről is gondoskodunk, ezért egy gokart bajnokságra is szeretnénk meghívni a HELL Kart téliesített pályára, hogy összemérd magad kollégáiddal és a HRT tagjával, György Szilveszter drift pilótával értékes nyereményekért! A résztvevők között pedig kisorsolunk egy maximum 20 fős szerkesztőségi élménygokartozást az Avalon Parkban.  

A versenyen elégetett kalóriák pótlásáról az ország egyik legigényesebb olasz étterme, a nemrég megnyílt Avalon Ristorante gondoskodik!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – III. Rally Hungary Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   A Lángi Attila, Veres Gábor kettős mindig is nagyon sz…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum