2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Williams AT&T Forma 1-es autó bemutató + Gokart bajnokság

Williams AT&T Forma 1-es autó bemutató + Gokart bajnokság

Az idei F1-es szezon véget ért, de nem Miskolctapolcán, ahol egy különleges meglepetéssel zárjuk az évet! A Williams istálló 2009-2010-es szezonban használt F1-es versenyautóját végre testközelből vizsgálhatod meg, ha eljössz 2015. december 12-én az Avalon Parkba

. Magyarország egyetlen, valódi Forma 1-es versenyautójának az Év Turisztikai Attrakciója díjat elnyerő miskolctapolcai komplexuma ad otthont, ahol innentől kezdve bárki megcsodálhatja.

Az egyedülálló látvány mellett a versenyélményről is gondoskodunk, ezért egy gokart bajnokságra is szeretnénk meghívni a HELL Kart téliesített pályára, hogy összemérd magad kollégáiddal és a HRT tagjával, György Szilveszter drift pilótával értékes nyereményekért! A résztvevők között pedig kisorsolunk egy maximum 20 fős szerkesztőségi élménygokartozást az Avalon Parkban.  

A versenyen elégetett kalóriák pótlásáról az ország egyik legigényesebb olasz étterme, a nemrég megnyílt Avalon Ristorante gondoskodik!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek