2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Vízilabda show Kazincbarcikán

Így jellemezte előzetesen szombati játéknapját a KSK Delfin Vízilabda Szakosztályának elnöke.

Szombaton hazai vízben veszi fel a harcot a Delfin gyerekcsapata az Észak-keleti Liga Kupa keretében megrendezett bajnoki fordulóban.
A házigazdák mellett miskolci, gyöngyösi, zempléni és veresegyházi vízilabda palánták szállnak vízbe. A területi utánpótlás bajnoki forduló délelőtt 9.30-tól lesz, melyről előzetesen Orosz Tamás vezetőedző közösségi oldalán a következőket írta: „Hazai környezetben több száz szurkoló előtt megverjük a Zemplént. 2. hely! Meg tudjuk csinálni! Hajrá Delfin! Minden barcikai és berentei szurkolóra számítunk! Figyeld a hirdetésünket! Vízilabda show 05.31-én és 06. 07-én a Kazincbarcika-Berente uszodában egész nap!”
Orosz Tamás azt a nagyszerű hírt is megosztotta a közvéleménnyel, hogy a barcikai vízilabda elismeréseként a júliusi Eb-n az egyik Delfines lány sportoló bekerült a rangos viadalt segítő önkéntes csapatba.
A szombati vízilabda mérkőzések ingyenesen tekinthetőek meg.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek