2022. 06. 24. péntek

Iván
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Vasárnap úszással folytatódik a Jabil 3Próba

Vasárnap úszással folytatódik a Jabil 3Próba

A miskolci sportemberek által is kedvelt és látogatott JABIL 3Próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozat június 16-án, vasárnap, úszással folytatódik a Tiszaújvárosi Sportcentrumban. A  “pontvadászat” július 12-én, pénteken a Jabil 1/3 Maraton keretében megrendezendő futópróbával fejeződik be.
A Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodája (Teleki Blanka u. 6.) előtt az úszó próba napján 6:45- 9:00 óra között lehet regisztrálni a 400 méteres, 3 pontot érő kispróbára és az 1000 méteres, 6 pontos nagypróbára. Előnevezés nincs. Aki már rendelkezik próbafüzettel, az  vigye magával a díjmentes regisztrációhoz! Fontos, hogy elvesztett próbafüzetet a szervezők nem tudnak pótolni.
Rajt 8 órától folyamatosan, a regisztráció sorrendjében beosztott futamokban.
Mindenki, aki az úszópróbát teljesíti, egyedi emblémázott pólót kap ajándékba a rendező Tiszaújvárosi Triatlon Klub munkatársaitól. Továbbá kisorsolnak a helyszínen a Jabil dolgozók és a lakosság között 1-1, egyedileg emblémázott fürdőköpenyt, 2-2 db egyedileg emblémázott tornazsákot, valamint a JABIL dolgozóinak  5 db meglepetés ajándékot is.

A próbafüzettel rendelkezők a Jabil 3Próba 3., utolsó fordulójára, a július 12-i, pénteki Jabil 1/3 Maraton futóversenyre  is díjmentesen nevezhetnek.
A harmadik próba után, július 13-án, szombaton a 12 pontot, vagy annál többet  begyűjtők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki.
A legalább 15 pontot elérők között 2 fődíj talál gazdára – egy a Jabil-os és egy az összes többi résztvevő között. A fődíj nem más, mint 2 személyre szóló WELLNESS hétvége, félpanziós ellátással.
Jövő héten Warrior-válogató
Szintén a Tiszaújvárosi Triatlon Klub programjai közé tartozik az idei, XXI. MOL Triatlon Nagyhét új eseményének, a „Tiszaújváros Warrior”-nak az előválogatója, melyet június 22-én, szombaton rendeznek meg. Az előválogatóra a klub honlapján és facebook oldalán lehet jelentkezni.
További információ: Tiszaújvárosi Triatlon Klub,  Tel: 49/540-094, +36 30 645-2746, e-mail: tiszaujvaros@triatlon.t-online.hu, web: www.tiszatriatlon.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Vigyorgunk a saját nyomorunkon
BORSOD RACE MEDIA KFT. – Dunakanyar Rally Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   A BMW Z4 sorozatosan játssza el gazdájával, Lángi Attilá…

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum