2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

UTE-DVTK meccs vasárnap- közlemény

Budapesten lesz 2011. augusztus 21-én, vasárnap 16.00 órától az UTE * DVTK kiemelt biztonsági kockázatú NB I-es labdarúgó mérkőzés. A rangadóra előreláthatóan nagy számban indulnak vendégszurkolók, akik több módon is (vasúton, illetve bérelt buszokkal) tervezik az utazást. A
szervezetten utazók mellett várhatóan több százan egyénileg, személygépkocsikkal fogják a mérkőzés helyszínét megközelíteni.

A diósgyőri ultrák 2011. augusztus 21-én 11.30 órakor a Diósgyőri Stadion parkolójából indítanak szurkolóbuszokat az M3-as autópályán Budapestre, a visszaindulás várható időpontja 18.00.óra. A diósgyőri szimpatizánsokat szállító buszok mellett, vasárnap 11.35 órakor a Tiszai-pályaudvarról szurkolói vonat is indul, amely várhatóan egészen a Keleti-pályaudvarig viszi az utasokat. A mérkőzést követően a szurkolók az előzetes információk alapján a 20.00 órakor induló vonattal indulnak Budapest, Keleti pályaudvarról, ami 22.22 órakor érkezik meg Miskolc, Tiszai pályaudvarra.

Megyénk közútjain a mérkőzés napján a jelentős gépjárműforgalom megnövekedése, illetve a szurkolók utazásának biztosítása érdekében Miskolc, Mezőkövesd területén a rendőrség fokozott ellenőrzéseket hajt végre.

A Miskolc Tiszai pályaudvarról 11.35 órakor induló vonatszerelvényhez a MÁV külön kocsikat csatol, melyekre csak érvényes menetjeggyel lehet felszállni, amit a torlódások elkerülése érdekében ajánlott elővételben megvásárolni.

A rendőrség megfelelő módon biztosítani fogja a vonaton, illetve a DVTK szurkolók által szervezett autóbuszokon utazók kísérését.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a szurkolók figyelmét a kulturált, egymás tiszteletén alapuló magatartásra. A rendőrség ugyanis minden a törvények által biztosított lehetőséget igénybe vesz a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében. Ha valaki mégis rendbontásra készülne, akkor jogszerű, ugyanakkor határozott, a törvény szigorával fellépő rendőri intézkedésre számíthat.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek