2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Újabb Renegades győzelem

A rájátszásba jutás volt a célja a Miskolc Renegadesnek a Budapest Cowbells 2 elleni mérkőzésen.  A csapat sikeresen vette az akadályt, 49 : 14 arányban múlta felül a fővárosiakat.
Az eltelt 2 hét legfontosabb feladata az volt, hogy a dunaújvárosi Gorilláktól elszenvedett vereségén átlépjen a Renegades gárdája, és maximálisan koncentrálva megnyerjen minden meccset a döntőig. Ebben a szellemben vezette pályára játékosait Phillip Hilderbrand, és a taktika most bevált.

Az első negyedben rögtön egy TD-vel mutatkozott be a miskolci csapat új idegenlégiósa, a zólyomi Jaroslav Prazenica, aki a Renegátok támadó egységét erősíti a továbbiakban. A TD-t követő extra pontot Jáborcsik Márk értékesítette, majd miután a Cowbells kihagyott egy field-gólt Lakatos Bence lódult meg, és egy 60 yardos futás után érkezett az ellenfél End Zone-jába. Jáborcsik most sem hibázott.

14:0 (14:0 zárójelben a negyedek eredményei)

A második negyedben érkezett a szokásos Renegades-holtpont, amit a vendégek ki is használtak, és rövid idő alatt 2 touchdown-nal és egy extra futással beérték a házgazdákat. 14:14. Az ébresztőt Balogh Botond fújta meg, egy 80 yardos száguldással, majd Lakatos Bence még 2 pontot szerzett, így a félidő végére már ismét a Renegátok vezettek.

22:14 (8:14)

A második félidő első negyedében a sok sérülés miatt lelassult a játék, nem lassult le azonban Lakatos Bence, aki újabb TD-t szerzett, és Jáborcsik menetrendszerűen rúgta be az extrát.

29:14 (7:0)

A mérkőzés utolsó negyede igazi örömfutballt hozott, először Janocskó Kornél az Offense oldalon futott TD-t (majd a Defense oldalon is egy Interception után, ezt azonban szabálytalanság miatt nem adták meg a bírók), majd Lakatos Bence és Bese Gergely is beért az ellenfél End Zone-jába. A kétpontos kísérletek ugyan kimaradtak, de Jáborcsik Márk hozta a kötelezőt. A végjátékban életbe lépett a Mercy Rule és az utolsó 3 percet már futó órával játszotta a két csapat. A végeredmény: Miskolc Renegades – Budapest Cowbells 2  49:14 (20:0)
A Renegades legközelebb idegenben lép pályára a Budapest Titans ellen, június 13-án.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek