2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Új taggal bővült a Speed Rally Team QUAD szekciója

Új taggal bővült a Speed Rally Team QUAD szekciója

A 2020-as esztendőben ismét bővült a Speed Rally Team, ráadásul ezúttal egy hölgy, Matus Gabi erősíti a QUAD szekciót!

Szia Gabi! Üdvözöllek, mint a Speed Rally Team quad szekciójának legújabb, és egyetlen hölgy tagját! Kérlek, mutatkozz be néhány szóban az olvasóinknak.

– Sziasztok! Matus Gabi vagyok, a szintén ebben a csapatban versenyző Kardos Norbi párja.
Örülök neki és köszönöm szépen a lehetőséget, hogy az idei évtől én is a Speed Rally Team tagja lehetek. Hatalmas megtiszteltetés ez számomra!

Mióta quadozol, miért pont ezt a „férfias” sportot választottad?

– 2017 őszén ismerkedtünk meg Norbival, általa ismertem meg ezt a sportot. Egy edzés alkalmával volt lehetőségem kipróbálni a quad-ját, és nagyon megtetszett. Még abban az évben sikerült szert tennünk egy YAMAHA YFZ 450-re, ami felújításra szorult. Ez kapóra is jött, mert így sikerült maximálisan az én ízlésemnek megfelelően kivitelezni. 2018 óta ezt a motort használom, és 2019-ben már versenyeken is sikerült rajthoz állnom vele.

Mi az, amit a legjobban szeretsz a quadozásban?

– Ez egy nagyon jó kérdés, és egyben nehéz is rá egyértelmű választ adni. Nem tudom pontosan megfogalmazni. Kikapcsol, megnyugtat, segít elszakadni a mindennapos problémáktól, üdítően hat, feltölt energiával. Egyszóval mindent.

A koronavírus járvány eléggé áthúzta sok versenyző és csapat 2020-as terveit… Téged mennyire érint a kialakult helyzet?

– Mint minden sporttársat, természetesen engem is negatívan érint. Sajnos elmaradtak versenyek, de nagyon bízom benne, hogy idén még sikerül rajthoz állnom valamelyik futamon.
Addig is quados túrázásokkal próbálom formában tartani magam.

Milyen tervekkel vágtál neki 2020-as szezonnak?

Szerettem volna folytatni a Country Quad, és a Short Track Quad Országos Bajnokságot, mint ahogy 2019-ben is.


Viszonylag kevés lány űzi ezt a sportot. Mit üzennél azoknak, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy quadozásra adják a fejüket?

– Sajnos valóban kevesen vagyunk lányok ebben a sportban. Én nagyon szeretném, ha minél többen lennénk, sokkal élvezetesebbek lennének a futamok is. Azt üzenem a többi lánynak, hogy merjék megvalósítani az álmaikat, mert igenis a férfiak között a helyünk ebben a sportban is! Hajrá csajok!

Köszönöm szépen a beszélgetést Gabi, és sok sikert neked!

– Én is köszönöm!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …