2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Új szerepben tűnik fel Kiss Viktor

Maxx Race Team – STEFANI Baranya Kupa 2014
Kazár Miklós – Kiss Viktor, Mitsubishi Lancer Evo IX R4

Izgalmas feladat vár Kiss Viktorra a STEFANI Baranya Kupa 2014 rendezvényen. A Maxx Race Team versenyzője a tavalyi magyar bajnoknak, Kazár Miklósnak fogja diktálni az itinert az augusztus 8-10-ei megmérettetésen. Mi is lehetne tehát a Kazár-Kiss duó célja? Természetesen az abszolút győzelem!

Kiss Viktor: Pár héttel ezelőtt keresett meg Kazár Miki azzal az ötlettel, hogy mi lenne, ha együtt teljesítenénk egy versenyt. Sokat nem is gondolkodtam a dolgon, szinte rögtön igent mondtam neki. A terve a hétvégi Baranya Kupán meg is valósul: az általam eddig hajtott Mitsubishi Lancer Evo IX R4-gyel állunk rajthoz, aminek a bal oldalán Miki, a jobbján pedig én ülök majd. Eddig mindössze három alkalommal, Velenczei Ádám mellett diktáltam az itinert, de biztos vagyok benne, hogy a mostani pilótámmal is egy élmény lesz az autózás.
Mindkettőnk számára jó tréning lesz majd ez a futam a szeptemberi Kassa Rallyera. Habár a fő célunk a jó hangulatú autózás lesz, azért mégis versenyezni megyünk, így egyáltalán nem fogjuk félvállról venni a dolgokat. Miki nagyon kedveli és jól is ismeri a mecseki pályákat, így biztos vagyok benne, hogy rengeteget tanulhatok majd tőle a hétvége során, amit a későbbiekben kamatoztathatok is. Azt az „utasítást” kaptam, hogy meg kell nyernünk ezt a versenyt, ezért azon leszek én is, hogy minél többet tudjak segíteni a pilótámnak. A nevezési listát elnézve azonban biztos vagyok abban, hogy nem lesz annyira egyszerű dolgunk, hiszen rengeteg ügyes kezű, tehetséges versenyző áll majd rajthoz a baranyai megmérettetésen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek