2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Túl az úszópróbán

Nem kevesebb, mint 311 sportember vállalkozott arra, hogy rajtkőre álljon az idei Jabil 3próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozat június 13-án, vasárnap megrendezett úszópróbáján. A tiszaújvárosi Sportcentrum  25 méteres  fedett uszodája előtt már reggel fél 8-tól lehetett regisztrálni és választani a 400 méteres kispróba, vagy az 1000 méteres nagy próba közül. A rövidebb távért 3, míg a hosszabbért 5 pont járt a próbafüzetbe. Az úszópróbát teljesítők emblémázott törülközőt kaptak ajándékba.  A célfrissítőben süteménnyel, pogácsával és izotóniás itallal várták a résztvevőket.

A rendező TVK-Mali Triatlon Klub gondolt a kicsinyekre is, akik számára játszóházat, arcfestést, korongozást biztosítottak.

Folytatás augusztus 6-án, pénteken, a  3. fordulót jelentő a Jabil 1/3 Maraton futóversenyen, melyet követően a 12 pontot vagy annál többet teljesítők próbafüzetét urnákba  gyűjtik és  gazdáik között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A 18 pontot szerzők (mindhárom nagypróbát teljesítők)  – a sportszer-ajándékcsomagokon felül – a 2 személyes tengerparti nyaralást jelentő fődíjra is esélyesek.

Információ:

TVK MALI Triatlon Klub
Tel: 49/540-094
e-mail: tvkmali@triatlon.t-online.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez
Honlap:   www.tvkmalitriatlon.hu

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…