2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Top Gear – és akik benne vannak

Mint arról már beszámoltunk, végre Budapesten is látható lesz a Top Gear Live, a világhírű brit csapat ugyanis az idei nyári turnéja keretein belül Magyarországra is ellátogat két, egyenként kilencven perces show-val. Mivel a produkcióig már csak kevesebb mint két hét van hátra, ideje megismerkedni a főszereplőkkel is. A házigazdák Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May a legendás Stig közreműködésével a BBC világszerte egyik legnézettebb TV műsorát keltik életre, bemutatva néhányat a világ leggyönyörűbb autóiból és a Top Gear Live hihetelen kaszkadőr csapatának köröm-lerágós attrakcióiból.
„Végre Budapestre is elvisszük a show-t és ez lesz az első alkalom, hogy élőben lépünk fel itt.  Bár igazából nem tudom még, hogy pontosan mivel készülünk, de biztosan ígérhetem, hogy különleges lesz. Őrült pirotechnikai megoldások, hajmeresztő mutatványok, hihetetlen drága autók pazar felhozatala – nem is beszélve arról, amit tőlünk kap a közönség: a szokásos szócsatákat, ugratásokat, szóval az elmaradhatatlan kakaskodást.” – avatott be minket a részletekbe Clarkson.

Richard a következőket fűzte hozzá: „Budapest egy remek nagyváros és rengeteg kiváló esemény került már itt megrendezésre. Ami azonban még nem volt eddig, az három idióta ökörködése piszok drága autókkal. Ennek lehet, hogy megvan a maga oka. Nem tudom. Hamarosan kiderül.”

Jeremy elárulta nekünk miért ígér a Top Gear Live még a Forma 1-nél is több izgalmat: „Nagyon várom már, hogy Budapestre menjünk az élő show-val. Tudom, hogy ez a város nagyon járatos a Forma 1-ben, a mi előadásunk kb. ugyanaz csak sokkal több benne az ütközés és kevesebb az unalmas fejtegetés a kerékcsere-taktikázásról.” Bár ezzel a sportág rajongói azért vitatkozhatnának, kétségtelen tény, hogy a Top Gear Live kizárólag a látványra épül, így kétségtelenül nagy élményben lesz részük a show-ra kilátogatóknak.

Az előadás helyszínén 8.000 ülőhellyel várják a szervezők – és persze a srácok – az érdeklődőket, kiváló látási feltételeket biztosítva, hogy a rajongók zavartalanul élvezhessék a sztár-műsorvezetők és a hihetetlen autós mutatványok nyújtotta Top Gear élményt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek